1. Elke dag bereikbaar van 09:00 tot 18:00
  2. Gratis verzending in Nederland
  3. Voor 16:00 uur besteld, morgen al in huis

Mobiele telefoon hoesje (0)

Gebaseerd op uw eigen voorkeuren

Net een nieuw mobieltje gekocht en op zoek naar een leuk telefoonhoesje? Voor alle mobiele telefoonhoesjes bent u bij uwsmartphonehoesje.nl op de goede plek. Of u nou een Apple iPhone, een Samsung Galaxy of een Wiko smartphone heeft, voor iedere telefoon is er wel een geschikt hoesje. Of u nou een book case hoesje wilt of de voorkeur aan een back cover geeft: bij uwsmartphonehoesje.nl is er keuze in overvloed. Koop vandaag nog uw nieuwe telefoonhoesje en bescherm uw smartphone.

De bescherming van de smartphone

Zo’n smartphone is in veel opzichten ontzettend handig om te hebben, maar ze zijn vanzelfsprekend wel delicaat en met een val op de grond kan er al een barst in het scherm zitten. Het is de taak van uwsmartphonehoesje.nl om dat te voorkomen. Door het grote aanbod aan telefoonhoesjes en screen protectors kunt u voor uw smartphone een hoesje vinden. Kies voor een klaphoesje dat drie kanten van uw mobiel beschermt, of voor een back cover die zich richt op de achterkant en zijkanten. Vergeet ook niet een screen protector in uw winkelmandje te gooien.

Screen protector

Waar een telefoonhoesje niet altijd het beeldscherm beschermt, vooral niet als u uw smartphone gebruikt, doet een screen protector dat wel. Deze kleine beschermers zijn gemaakt van gehard glas en zijn zo’n 0,33 mm dik. U plakt ze op uw beeldscherm, en voilá, uw smartphone is beschermd tegen schade aan het beeldscherm. Samen met het telefoonhoesje zorgt de screen protector voor dubbele bescherming voor uw (nieuwe) smartphone.

Multifunctioneel

Er zijn dus twee verschillende soorten mobiele telefoonhoesjes. Soms zijn beide hoesjes erg populair bij een telefoon, zoals bij de iPhone, maar soms gaat de voorkeur uit naar één van de hoesjes. In dat geval gaat het om het klaphoesje. Dit hoesje beschermt uw telefoon van drie kanten en heeft ook nog leuke extra’s. De magneetsluiting, die aan de voorkant zit, zorgt voor een makkelijke opening van uw hoesje en daarnaast kunt u dit telefoonhoesje ook nog gebruiken als portemonnee.

Kies nu uw hoesje

Voorkom schade aan uw smartphone en kies nu voor een telefoonhoesje en screen protector. De mobiele telefoonhoesjes zijn in twee soorten, maar in allerlei kleuren te verkrijgen. Wees slim en bescherm uw smartphone: koop nu een telefoonhoesje bij uwsmartphonehoesje.nl.