1. Elke dag bereikbaar van 09:00 tot 18:00
  2. Gratis verzending in Nederland
  3. Voor 16:00 uur besteld, morgen al in huis

Smartphone accessoires (0)

Gebaseerd op uw eigen voorkeuren

Bent u op zoek naar een webshop voor het aanschaffen van een screen protector van een iPhone of bijvoorbeeld een hoesje van Samsung voor uw telefoon? Daarvoor bent u bij uwsmartphonehoesje.nl op het goede adres. Bij ons kunt u voor een schappelijke prijs uw huidige accessoires vervangen of juist voor nieuwe gaan, omdat u een nieuwe smartphone heeft. Dergelijke accessoires zijn vaak onmisbaar, omdat we onze telefoon soms wel eens laten vallen. Met de juiste bescherming kunt u de ergste schade in de meeste gevallen voorkomen. Bekijk het ruime aanbod aan screen protectors op uwsmartphonehoesje.nl.

Protectors en hoesjes

Uwsmartphonehoesje.nl heeft een groot assortiment aan smartphone accessoires die voor bescherming van uw smartphone zorgen. Zo is er een ruim aanbod aan screen protectors en telefoonhoesjes met een printje of kleurtje. De screen protector beschermt het beeldscherm van uw telefoon zodat deze minder krassen oploopt. De telefoonhoesjes zijn book cases: deze beschermen naast het beeldscherm van uw telefoon ook de zij- en achterkant.

Stijlvolle bescherming

De screen protectors van uwsmartphonehoesje.nl zijn gemaakt van gehard glas. Dit glas is 0,33 mm dun en zorgt ervoor dat er geen krassen of barsten op uw beeldscherm komen. Van de screen protector merkt u niks tijdens het gebruik van uw telefoon en is bijna onzichtbaar. De book case telefoonhoesjes met een printje vrolijken niet alleen uw mobieltje op, maar beschikken ook over een handige magneetsluiting waarmee u gemakkelijk de voorkant opent en sluit. Ook kunt u deze hoesjes gebruiken om uw pasjes in te bewaren en eventueel muntgeld in op te bergen. Hiervoor zijn speciale vakjes aangebracht binnenin het klaphoesje.

De optimale bescherming

Voor optimale bescherming van uw smartphone, is een screen protector aan te raden. Deze biedt extra bescherming waardoor u ongestoord kunt Whatsappen, nieuwsapps kunt checken of spelletjes kunt spelen. Laat u dan alsnog uw smartphone uit uw handen vallen (we zijn allemaal wel eens zo onhandig), dan hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over mogelijke schade.

Ruim assortiment

Uwsmartphonehoesje.nl heeft een breed aanbod aan smartphone accessoires als screen protectors. Er is voor iedere smartphone wel een screen protector te vinden. Ook de book case telefoonhoesjes met print zijn er in ruim aanbod. Bij uwsmartphonehoesje.nl vindt u alle smartphone accessoires die u en uw telefoon nodig kunnen hebben.