1. Elke dag bereikbaar van 09:00 tot 18:00
  2. Gratis verzending in Nederland
  3. Voor 16:00 uur besteld, morgen al in huis

Telefoonhoesje portemonnee (0)

Gebaseerd op uw eigen voorkeuren

Wilt u graag een multifunctioneel telefoonhoesje? U bent bij ons op het juiste webadres beland. Bij uwsmartphonehoesje.nl kunt u telefoonhoesjes en screen protectors vinden. Ook als u zoekt naar 'telefoonhoesje portemonnee'. Een telefoonhoesje is erg handig om schade te voorkomen aan uw beeldscherm, maar veel telefoonhoesjes bieden nog een extra optie aan: de mogelijkheid dienst te doen als portemonnee. Bekijk nu het ruime aanbod aan telefoonhoesjes met portemonnee op uwsmartphonehoesje.nl en vindt het geschikte telefoonhoesje.

Het portemonneehoesje

Uwsmartphonehoesje.nl heeft een uitgebreid assortiment aan multifunctionele telefoonhoesjes die ook dienst doen als portemonnee, voor bijvoorbeeld uw Sony, iPhone of Samsung smartphone. Deze telefoonhoesjes beschermen niet alleen uw beeldscherm en achterkant en zijn voorzien van een slimme magneetsluiting, maar offeren ook de functie van portemonnee. Aan de binnenkant zijn speciale vakjes gecreëerd zodat u daar makkelijk uw pasjes in kunt bewaren. Hoeft u geen portemonnee meer mee te nemen, ontzettend handig!

De optimale bescherming

Om uw smartphone compleet te behoeden van schade, zorg er dan voor dat u naast een telefoonhoesje ook een screen protector in uw winkelmandje stopt. Deze screen protectors geven uw beeldscherm net dat beetje extra bescherming en voorkomen krassen en barsten. Als u dan per ongeluk uw telefoon laat vallen tijdens het versturen van dat ene berichtje, dan hoeft u zich in ieder geval niet druk te maken om de schade: de screen protector en het telefoonhoesje zorgen ervoor dat uw telefoon optimaal beschermd is.

Stijlvolle bescherming

De telefoonhoesjes van uwsmartphonehoesje.nl beschermen niet alleen uw telefoon tegen schade en zijn multifunctioneel als portemonnee, ze zorgen ook voor een stijlvolle of kleurrijke look. De book case telefoonhoesjes die u op onze website kunt vinden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u kiezen voor de volgende kleuren: zwart, wit, bruin, blauw en roze. Voor de wat meer neutrale look kunt u gaan voor zwart of wit. Wilt u uw telefoon iets opvrolijken, dan is een kleurtje als blauw of rood leuk.

De keus is aan u

Bent u op zoek naar een hoesje en portemonnee in één? Dan bent u bij uwsmartphonehoesje.nl helemaal goed. Wij bieden een groot assortiment aan portemonnee telefoonhoesjes aan. Hier vindt u zeker een hoesje die uw voorkeur heeft én die ervoor zorgt dat uw mobiel beschermd is tegen schade.