1. Elke dag bereikbaar van 09:00 tot 18:00
  2. Gratis verzending in Nederland
  3. Voor 16:00 uur besteld, morgen al in huis

Wie zijn wij en waar staan wij voor?


Uwsmartphonehoesje.nl is een webwinkel en een nieuw onderdeel en uitbreiding van de huidige activiteiten. Wij drijven al jaren een groothandel in accessoires van smartphones, tablets en laptops met zowel Nederlandse als buitenlandse klanten. Dit zijn dus onze business to business (B2B) activiteiten. Maar daarnaast staan wij ook al jaren op markten en braderieën zowel in Nederland als Duitsland. Hierdoor komen wij in contact met de consument. Dit zijn onze business to consumer (B2C) activiteiten. Met het netwerk en de kennis van onze B2B en B2C activiteiten kunnen wij uiterst goed concurreren met andere branchegenoten.

Uwsmartphonehoesje.nl staat elke dag klaar om u te adviseren in uw keuze. Alle producten worden gecontroleerd op een uitstekende kwaliteit voordat de artikelen in de webwinkel worden aangeboden. Hierdoor waarborgen wij een hoge kwaliteit aan producten. Daarnaast zijn onze hoesjes en accessoires scherp geprijsd en hanteren wij geen verzendkosten voor elke bestelling. Alle artikelen worden rechtstreeks vanuit eigen assortiment verstuurd zodat u verzekerd bent van een razendsnelle levering van uw bestelde artikel. Wij versturen alle artikelen in een beschermde verpakking via briefpost, zodat uw bestelling ook geleverd wordt als u even niet thuis bent. Mocht u na ontvangst van uw bestelling niet 100% tevreden zijn, dan kunt u binnen 14 dagen gebruik maken van de tevredenheidsgarantie. De tevredenheidsgarantie houdt in dat u binnen 14 dagen het object kunt retourneren waarna wij een volledige terugbetaling of vervangend product zullen aanbieden.

 

Uwsmartphonehoesjes.nl is dus een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van accessoires waaronder hoesjes voor uw smartphone / telefoon, tablet en laptop. Door jarenlang actief te zijn in deze branche hebben wij ervaring en een uitstekend netwerk op kunnen bouwen. Dit zorgt er onder andere voor dat wij voor ons zelf de onderstaande kernwaarden hebben opgesteld en hiervoor ook staan en willen aanbieden.

 

 

Kernwaarden
 

Kwaliteit

Alle producten worden gecontroleerd op een uitstekende kwaliteit voordat de artikelen in de webwinkel worden aangeboden en verkocht. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u een goed functionerend artikel ontvangt waar u een hele lange tijd plezier van heeft.

Voordeel

Door ons uitstekende netwerk en schaalvoordelen kunnen wij een groot assortiment aanbieden. Deze kunnen wij tegen een scherpe prijs in- verkopen. Want wij zijn niet gericht om zoveel mogelijk marge op één enkele klant te verdienen maar een kleine marge op een zo groot mogelijk klantenaantal. Zo kunt u er altijd zeker van zijn dat u voordelig winkelt bij uwsmartphonehoesje.nl

Snelle levering

Wij van uwsmartphonehoesje.nl vinden dat u zo snel mogelijk plezier moet hebben van uw aankoop. Daarom wordt uw product dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft voor 16:00 uur. De bezorging vindt dan meestal de volgende dag plaats dit is afhankelijk van de postvervoerder.

Service

Bij uwsmartphonehoesje.nl is de klant de koning. Wij gaan tot het uiterste om onze klanten tevreden te houden. Zo wordt de klant ondersteund met diverse contact mogelijkheden als E-mail, telefonie en Social Media. Wij trachten ernaar om uw vraag of opmerking die via de Mail of Social Media ontvangen is binnen 24 uur te beantwoorden. Telefonisch zijn wij elke dag bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur.

Betrouwbaar & veilig

Wij vinden het heel belangrijk dat u bij ons kunt winkelen zonder u zorgen te hoeven maken over de betrouwbaarheid en veiligheid. Om dit te bevestigen zijn wij aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk die garant staat voor veilig en betrouwbaar winkelen op het internet.