1. Elke dag bereikbaar van 09:00 tot 18:00
  2. Gratis verzending in Nederland
  3. Voor 16:00 uur besteld, morgen al in huis

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of pakket-bezorger van PostNL. Over het algemeen (in 90% van de gevallen) zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Want het kan echter soms voorkomen dat uw bestelling binnen twee werkdagen wordt geleverd. In het geval dat uw pakket niet binnen de laatstgenoemde tijd bezorgd is, willen wij u vragen om vijf bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten. Dit is de periode waarbinnen uw bestelling alsnog geleverd kan worden.

In het geval u de bestelling na deze periode nog niet ontvangen heeft, kunt u contact met ons opnemen via info@uwsmartphonehoesje.nl. Wij bieden u dan een passende oplossing.


Levertijd bestelling

Besteld voor 16:00u op Levering Nederland
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Let op: rondom en tijdens de feestdagen gelden er aangepaste levertijden.

 

Methode verzending

Het post koerier bedrijf waarmee wij de bestellingen verzenden is Collect & Deliver.
Door het formaat en het gewicht van de meeste producten, kunnen wij de artikelen met briefpost versturen. Wij verpakken uw bestelling in speciale verzenddozen. Deze dozen passen gewoon door uw brievenbus, waardoor u niet thuis hoeft te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen. De stevige doos zorgt ervoor dat uw bestelling goed is beschermd tijdens de reis naar uw adres. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze producten garanderen. Mocht uw bestelling een zodanige grootte hebben dat zij niet door de brievenbus past dan wordt zij d.m.v. pakketpost verzonden. Hiervoor rekenen wij ook geen verzendkosten. Maar mocht u zelf per se willen dat uw product d.m.v. pakketbezorging wordt bezorgd terwijl dit ook eigenlijk d.m.v. van brievenbuspost kan, dan zijn wij genoodzaakt om hier kosten voor te rekenen.


Verzendkosten

Wij houden niet van verborgen kosten. Wat u ziet is wat u betaalt en niets meer.
Daarom biedt uwmartphonehoesje.nl gratis verzending aan in Nederland.

 

Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.